Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 617 | Desembre '13
Pep Gimeno, "Botifarra", actua el dijous 19 al Centre Cultural

Pep Gimeno, "Botifarra" és en l'actualitat el més reconegut cantautor tradicional valencià amb més de 30 anys de treball a les seues esquenes (i la seua gola) per tal de mantindre vives les cançons populars del nostre territori.
Nascut a Xàtiva dins una família de malnom Botifarra (d'ahí el seu "pseudònim"), va debutar en el món de les albaes amb catorze o quinze anys: la seua àvia materna, va ser la primera en ensenyar-li cançons populars.
Aleshores, va començar a fer treball de camp amb el grup Sarau de la Costera de Ranes i, durant la dècada del 1980, va aprendre més de cinquanta cançons populars i romanços tradicionals directament de boca de les persones majors, amb la qual cosa es va convertir en dipositari d'una part important de la cultura de transmissió oral en vies d'extinció.

Concert el dia 19
El dijous 19 de desembre, des de les 22.00 i al Centre Cultural, el Botifarra ens oferirà tot el seu talent en un concert que, de ben segur, serà inoblidable. L'entrada per a este espectacle és lliure fins a completar l'aforament de la instal·lació.
Si voleu escoltar a Pep Gimeno, podeu fer-ho ací:
http://www.youtube.com/watch?v=vMJvNKYaD60&list=PL7C6E840049B2D5D1 

bnr_pep_gimeno

Actes de celebració dels 30 anys del Centre de Formació d'Adults de Picanya
Al febrer de 1984 obria les seues portes al nostre poble l'Escola Permanent d'Adults (l'EPA) com una aposta més per l'educació i la formació de les persones, més enllà de les vies més "habituals" i com una oportunitat per a aquelles persones que, per qualsevol raó, havien tingut que abandonar els estudis massa prompte o, simplement, volien continuar aprenent i ampliant coneixements. Ara, al 2013, este centre municipal, presta servei a més de 400 persones i resulta una oportunitat fonamental (quasi única) per molts joves que allà troben una forma de completar i ampliar currículums i en uns mesos, al 2014, complirà 30 anys d'un fonamental treball per l'educació i formació de la nostra població. Per molts anys!!

30anysepa


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.