Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 732 | Març '16
S'obri el procés de matrícula per al curs 16/17
a l'escola infantil municipal
Jornada de portes obertes el 9 d'abril i inici de la preinscripció


L'Escola Infantil Municipal “La Mandarina” de Picanyaobrirà les seues portes per a tot el públic,el proper dissabte 9 d'abril de 10.30 a 13.30 hores en una jornada de portes obertes on podreu visitar les instal·lacions d'este centre educatiu i descobrir de primera mà el funcionament d'esta escola moderna, integradora i dinàmica on els xiquets i les xiquetes reben una atenció especialitzada i què ofereix un extens ventall d'opcions i possibillitats (horaris, aprenentatge, alimentació, higiene, formació per a pares/mares...) a les famílies.

Sessió informativa

Eixe mateix dia, el dissabte 9 d'abril, a les 11.30h hi haurà una sessió informativa on s'explicarà tot el procediment per a tramitar la matriculació dels vostres fills i filles en les millors condicions. És ben important saber que, enguany, la Conselleria ha modificat el criteri de concessió d'ajudes i que ara, estes ajudes es concediran d'acord a criteris de renda familiar.

Procés de matrícula
El procés de preinscripció per al nou curs 2016/2017 s'obrirà també el mateix dia 9 d'abril i ÉS MOLT IMPORTANT informar-se i tramitar la matriculació, el més prompte possible, per tal de garantir l'accés a les diferents ajudes disponibles. A la sessió informativa del dissabte 9 d'abril ja es podrà tramitar la preinscripció què, enguany, per primera vegada, es tramitarà on-line (per mitjà d'esta plana). Per a qualsevol dubte podeu acudir a les instal·lacions de l'Escola C/ Corts Valencianes, 8 o també podeu telefonar al961 594 295.

Una aposta decidida per l'educació de qualitat des de ben menuts i menudes
L’escola infantil municipal, permet al nostre poble avançar en dues línies de treball que han segut fonamentals en la política municipal als darrers anys: per un costat es continua amb la decidida aposta per l’educació de qualitat per a tots i totes com a recurs fonamental a l’hora de garantir la igualtat d’oportunitats i per altra aprofundir en el camí de la corresponsabilitat social entre homes i dones a l’hora de la criança dels fills i filles tot i permetent compatibilitzar de la millor forma la vida familiar i laboral.

Ajudes muncipals
L'Ajuntament de Picanya mantindrà, també enguany, les ajudes directes a tot l'alumnat matriculat al centre per tal de facilitar al màxim l'escolarització de menuts i menudes.

bnr_portesobertesescoleta_2016
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.