Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 623 | Gener '14
Les noves teconologies a l'abast de totes i tots

Este dijous 16 de gener, l'Alqueria de Moret acollirà l'acte de presentació de dues iniciatives interrelacionades i lligades amb el món de les noves tecnologies.

Certificació Microsoft Office Specialist gratuïta per als nostres joves
L'Ajuntament de Picanya ha arribat a un acord de col·laboració amb el gegant informàtic Microsoft per a oferir als i les joves d'entre 16 i 30 anys del nostre municipi la posibildad d'obtenir la prestigiosa Certificació M.O.S. (Microsoft Office Specialist  en Word 2010, Excel 2010 o Powerpoint 2010) de manera totalment gratuïta. 

El programa Beca.MOS permet l'acreditació de les competències i coneixements digitals, tot i millorant les possibilitats d'ocupació dels/les joves, ja que té validesa internacional i és la certificació oficial en TIC per als estudiants universitaris reconeguda per CERTIUNI (plataforma de certificació universitària). 
Certificar-se en M.O.S. té, fora d'aquest programa, un cost de 60€ per examen i d'entre 150 o 300€ si a més es realitza formació, però Beca.MOS ofereix ambdues possibilitats de forma completament subvencionada. 
L'alumnat de Picanya obtindrà la Certificació oficial de Specialist en Word 2010, Excel 2010 o Powerpoint 2010 de manera gratuïta. Una magnífica oportunitat d'aconseguir una prestigiosa certificació internacional en algun dels programes informàtics més utilitzats del món. 


Picanya se suma a la "Red Conecta" 
Facilitar a tota la població l'accés i la formació en tecnologies de la Informació i la Comunicació, i promoure la inclusió social i la millora de les possibilitats d'ocupació, és l'objectiu que persegueix l'Ajuntament de Picanya, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), en este sentit s'ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Esplai per a l'adhesió a "Red Connecta", esta xarxa ja disposa de 90 centres en tota Espanya. 
Esta adhesió a "Red Conecta" ens permet oferir un espai d'ús comú en el qual la ciutadania pot realitzar tràmits amb l'Administració, rebre assessorament per a la recerca d'ocupació a través de les TIC, cursar formació relacionada amb les noves tecnologies i les xarxes socials, realitzar activitats d'autoformació, rebre assessorament en l'ús dels dispositius tecnològics i internet… 
Estes activitats complementen les que ja es realitzaven en aquest àmbit en el CDL Alqueria de Moret a través dels serveis d'Aula Mentor i els altres programes de formació així com l'accés lliure a internet per a la recerca d'ocupació, el servei de mediació laboral, l'assessorament a emprenedors i el viver d'empreses, etc. 

Presentació d'ambdues iniciatives 
La presentació de Xarxa Connecta i Beca.MOS tindrà lloc dijous que ve, 16 de gener, a les 12h. en l'Alqueria de Moret. L'entrada és lliure.

Salutacions

bnr_beca_mos

bnr_red_conectaDarreres notícies publicades al web municipal


doppler_web_mini
10 de gener de 2014
“Tota fusta crema” és el seu primer disc
Promo_gener_14_AquaPicanya
09 de gener de 2014
Fins al 23 de gener matrícula gratuïta
bnractivmajors_feb_jun_2014
08 de gener de 2014
Esport, cultura, tallers, manualitats, trobades, ball...
carmen_amoraga_premi_nadal_2014_01
07 de gener de 2014
Anit la seua novel·la "La vida era eso" va guanyar la 70 edició

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.