Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 731 | Març '16
Com posar en marxa el teu propi negoci i
com afrontar una entrevista de treball
Dues xarrades formatives d'accés lliure


L'Ajuntament de Picanya, amb el suport de la Mancomunitat de l'Horta Sud organitza dues xarrades destinades a aquelles persones interesades en conèxier totes les condicions i necessitats per a desenvolupar una activitat professional per compte propi i també per a aquelles persones què desitgen saber com afrontar en les millors condicions una entrevista de treball. Totes dues xarrades són de lliure accés, no cal inscripció prèvia i es desenvoluparan al CDL Alqueria de Moret.

     :: 8 d'abril - CDL Alqueria de Moret - 11.30h - Entrada lliure  

L'OCUPACIÓ AUTÒNOMA O AUTOOCUPACIÓ
En algunes circumstàncies és millor pensar en una idea que pot tenir demanda en el nostre entorn pròxim i possibilitats de créixer, en lloc d'esperar a que el mercat ens busque i ens puga oferir una oportunitat de treball. Així comencen els “autònoms”, tot i convertint, en la seua ocupació, la seua capacitat de treballar.
En esta xarrada es mostrarà com donar forma a una idea emprenedora i enfrontar tràmits legals i administratius. També s'explicaran formes per a captar fons per a posar en marxa una idea de negoci.


     :: 15 d'abril - CDL Alqueria de Moret - 11.30h - Entrada lliure


L'ENTREVISTA DE TREBALL
És el pas més important al que s'enfronta una persona a l'hora de trobar un treball. La recerca d'ofertes, el currículum, la carta de presentació, tenen com a objectiu a aconseguir una entrevista. Per tal, cal preparar este pas amb la màxima dedicació. Cal anar amb tot ben previst i irradiar seguretat i confiança.  Aquesta oferirà consells i recomanacions bàsiques sobre el que cal fer i allò que cal evitar.
bnr_xerrades_entrevista_i_autonom

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.