Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 780 | Setembre 2017
Cap de setmana per a no parar: Òpera, Poesia,
Ruta de la Tapa i Fira del Comerç 


Atents i atentes que el proper cap de setmana l'activitat no para des del dijous fins al diumenge.

Òpera el dijous a la nit
Amb la voluntat d’aproximar l’òpera a la ciutadania i estimular l’afició de nous públics, LES ARTS VOLANT trauen L’OPERA A LES PLACES dels nostres pobles.
Fruit de la cooperació entre el Palau de les Arts Reina Sofia, creador del projecte i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València , promotora i difusora de les representacions als pobles, i amb la implicació de l’Ajuntament de Picanya junt a deu ajuntaments més, podrem gaudir a la plaça del poble d’un espectacle únic, bell.
BASTIÀ I BASTIANA. Una història d’amor entre dos joves que transcorre en un humil llogaret de pastors. Òpera creada per W. A. Mozart a l’edat de dotze anys en 1768.  Sobre un “camió-escenari”, protagonitzada pels cantants del Centre Plácido Domingo amb acompanyament de piano i dirigida per Davide Livermore.  
Una ocasió única per gaudir de l’òpera a prop de casa!

bnr_opera_setembre_2017Festa Estellés el divendres

El divendres 29 de setembre a les 21.00h., us convoquem i encoratgem a participar en la Festa Estellés: bon ambient, sopar d’enfaixat i vetlada poètica al pati de l’Alqueria de Moret de Picanya (Avinguda Alqueria de Moret, 41).

bnrfestaestelles2017Ruta de la tapa durant tot el cap de setmana

L'Ajuntament de Picanya i diferents establiments hostalers del nostre poble et convidem a gaudir, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre de 2017, a la 10a edició de PicaNYAM!, ruta de la tapa per Picanya. 
En esta 10a edició comptem amb la participació de 22 locals. Com en edicions anteriors l'activitat començarà en la vesprada/nit del divendres 29 pel que eixe dia ja podreu encetar el vostre recorregut que no acabarà fins al diumenge a la nit.

bnr_10a_picanyam_2017_setembre


Fira del Comerç el diumenge
L'Ajuntament, l'Associació del Xicotet Comerç i l'Associació de l'Empresariat de Picanya convoquen una nova edició dela Fira Comercial de Picanya. Una oportunitat única de conèixer de primera mà tot el que el comerç local pot oferir sense haver d'anar més lluny.
En esta edició, la cita serà el diumenge 1 d'octubre a la Plaça del País Valencià d'11.00 a 19.00h. a la Pl. del País Valencià.

bnr_fira_comerc_2017_setembrePodeu ampliar totes les informacions al web municipal www.picanya.org

 
Salutacions


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
D'acord la Llei 15/99 de Protecció de dades si vols
cancel·lar l'enviament d'aquest butlletí Alt@veu polse ací.