Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 559 | Maig '12
Dos premis per a tancar el Maig Literari

A punt de tancar ja aquesta 5a edició del maig literari que ens ha permés gaudir de la presència d'autors i autores com ara Santiago Posteguillo, Josep Lozano, Dolores García o, esta vesprada el picanyer Vicente Marí, arriba el moment dels premis.

Poesia
En primer lloc, demà dijous, l'assocació d'alumnat d'EPA lliurarà els premis "Camí de la Nòria" de poesia i, en el mateix acte, retrà homenatge al poeta valencià Marc Granell en reconeixement a la seua obra i a la seua especial vinculació amb el nostre poble.

Premi Llig Picanya
El punt i final arribarà el dilluns dia 4 de juny amb el lliurament del Premi Llig Picanya a José Luís Sampedro en reconeixement de tota la seua magnífica trajectòria com a escriptor que al nostre poble s'ha traduït en ser l'autor més llegit a la Biblioteca Municipal.
Una estima, la del nostre poble per José Luís Sampedro que també s'ha traduit en la retirada de les invitacions per a l'acte que, des de fa temps, estan exhaurides. Un interés que l'Ajuntament vol agraïr i al que vol respondre. En eixe sentit vos comuniquem que s'instal·larà una pantalla a l'exterior del Centre Cultural des de la que es podrà seguir en directe tot l'acte i que, a més, a més, aquest acte es publicarà a PicanyaTV.   


Salutacions

bnr_maig_literari_2012
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.