Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
Ajuntament de Picanya l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 821 | Gener '19
Ja disponible la nova edició de
la guia del carril bici de Picanya
Podeu recollir exemplars a la Biblioteca i l'Ajuntament

Al 2008 l’Ajuntament de Picanya va editar “La guia del carril bici”. Amb aquest llibre de xicotet format l’Ajuntament volia impulsar el passeig (a peu o amb bicicleta) com a forma de coneixement del nostre entorn més pròxim i, de vegades, més desconegut. 
Ara, amb aquella primera edició completament exhaurida des de fa anys i un carril bici que no ha deixat de crèixer, l’Ajuntament de Picanya ha volgut reeditar aquesta guia amb el mateix objectiu de promoure la mobilitat sostenible i la descoberta de l’entorn i el patrimoni.

Actualitzada i ampliada

En esta edició 2019 s’han ampliat i actualitzat tots els continguts que presentava l’anterior. Més de 200 fotografies i referències són tota una invitació a eixir de casa i pas a pas, o pedalada a pedalada, aprendre un poc més sobre la història, l’arquitectura, els arbres, les escultures... dels carrers, parcs i places del poble de Picanya.
La trama urbana del municipi està dividida en dotze seccions i en cadascuna d’elles es troba un plànol on s’indiquen indrets destacats: edificis, escultures, conjunts vegetals... per tal que cada persona puga descobrir la zona al seu aire i decidir el seu propi recorregut. A la part final trobem una xicoteta relació de les dates i els esdeveniments culturals i socials del nostre poble.

Recull d’altres publicacions
Les dades recollides en esta guia són un extracte de diferents publicacions i llibres, obres d’historiadors i estudiosos com ara Adrià Besó, Caterina Pérez, Pepe Royo, Alfred Ramos, Ramón Tarín, Josep Lluís Cebrián, Cristina Escrivà, Rafael Maestre... i que ja apareixen publicades al web municipal, periòdic local, altres llibres, guia botànica... però que ací es recullen de forma més dinàmica. També se sumen noves dades que no s’havien publicat abans.

Exemplars gratuïts
Es poden recollir gratuïtament exemplars d’esta edició 2019 de la Guia del Carril Bici a l’Ajuntament i la Biblioteca fins exhaurir existències. 

També està disponible en format PDF 

portada_guia_carril_bici

guia_carril_bici_2018_a

guia_carril_bici_2018_b

guia_carril_bici_2018_c

guia_carril_bici_2018_d

guia_carril_bici_2018_e

guia_carril_bici_2018_f

Ajuntament de Picanya
Més informació al web: www.picanya.org

Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.

D'acord la Llei 15/99 de Protecció de dades si vols
cancel·lar l'enviament d'aquest butlletí Alt@veu polse ací.