Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 660 | Setembre 2014
El Centre Cultural de Picanya celebra el seu
25é aniversari de la millor manera: amb teatre, música, dansa...


A les darreries del mes de març de l’any 1989 al cor del poble de Picanya inicià el seu batec un temple per a la cultura del nostre poble. 
Un edifici de nova planta que conserva la façana de l’antic casino i cinema, el Centre Cultural. Un espai interdisciplinar, d’expressions artístiques, d’encontre, de ritus, de celebració, d’història, on la música, el teatre, la dansa, la literatura, el cinema, la ciència... han convocat al llarg de 25 anys milers de persones.
Sobre l'escenari del Centre hem pogut descobrir en directe l'art i la saviesa de personatges tan fonamentals com ara Rafael Álvarez “El Brujo”,  Joaquín Sabina, Jose Luís Sampedro, Charo López, Ana María Matute, Pedro Reyes, Antonia Sanjuan, Nancho Novo, Toni Albà, Carles Alberola, Xavi Castillo, Luis Piedrahita, Luís García Montero, Almudena Grandes, Ángeles Caso, Elvira Lindo, Juan José Millás, María Dueñas,  Eduardo Mendoza, Pedro Iturralde, Perico Sambeat i tants i tantes altres....

bnr_platea

Celebració

Ara, a l'any 2014 toca celebrar estos vint-i-cinc anys i com no? toca fer-ho amb cultura, amb teatre, amb dansa, amb música... no pot ser d'altra manera. Esteu convidats i convidades a participar, a continuar sent els protagonistes al Centre de la Cultura picanyera.

Vos esperem nosaltres... i Vol-Ras, i els Titiriteros de Binéfar, i Teatro Paraiso, i Periferia, i el Circ Bover, i la Companyia de Dansa de Fernando Hurtado...   PROGRAMACIÓ

binefar

Diumenge 5 d’ octubre, a les 18:00h 
CENTRE CULTURAL.
TITIRITEROS DE BINEFAR (Osca) presenta: 
"DRAGONCIO" 
“Dragoncio” és una versió en teatre de titelles de la llegenda de la Princesa i el Drac, però Los Titiriteros de Binéfar la posen de cap per avall, tot  i agafant algunes situacions d’altres contes, amb la gràcia i la frescor de les simples i sempre efectives titelles de “catxiporra”.  
Així, al poble hi ha una invasió de rates, com al Flautista d’Hamelin, i la cova, per obrir-se, necessita sentir les mateixes paraules : “Obre’t, Sèsam!”. I la princesa li diu al príncep: “Quins ulls més grans que tens!”…
Dos titellaires i un músic que interpreta tot un seguit de cançons tradicionals en directe faran riure i somiar a tota la família.

Per a saber més:
http://www.titiriteros.com/ 


Preus: 7€ baix/4€ dalt  
Preus especials grups 
de 10 persones:  6€ baix/3€ dalt


................................................................................................................................................................


guyi_guyi

Diumenge 19 d’ octubre, 18:00h 

CENTRE CULTURAL
PERIFERIA (Murcia) presenta:
"GUYI-GUYI"
Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la natura, naix en una família d'ànecs. Guyi-Guyi viu feliç amb la seua família fins que un dia es troba amb un cocodril. Quan s'assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per aconseguir ser ell mateix. 
Per mitjà del joc i l'humor l’espectacle  reflexiona sobre la por a la diferència. 
Guyi-Guyi és un espectacle de titelles.

Per a saber més:
http://www.periferiateatro.com/

Preus: 6€ baix/3€ dalt  
Preus especials grups de 
10 persones: 5€ baix/2€ dalt................................................................................................................................................................


volras

Divendres 24 d’ octubre, 22:30h 

CENTRE CULTURAL
VOL-RAS (Barcelona) presenta: 
"DA CAPO" 
Què passa darrera  dels decorats? 
Dos tècnics Dos Dos tècnics d’escena viuen al seu aire un concert, la seua preparació, els accidents, les seues inquietuds i les il·lusions, els conflictes de relació, la seua fantasia, la rebel·lió dels objectes, el servei de la funció... tot un món. 
La companyia de teatre gestual VOL-RAS fa un recorregut  amb imaginació pel món sonor, des del silenci a la música, sense paraules i amb humor.
Inspirats en Fellini o John Cage entre altres VOL-RAS en aquesta ocasió no planteja un espectable crític, sinó més bé un joc, tot i retornant a la innocència dels seus inicis, però des de l'experiència que atorguen 34 anys de carrera.

Per a saber més:
http://www.vol-ras.com/

Preus: 10€ baix/6€ dalt  
Preus especials grups de 6 persones: 9€ baix/5€ dalt


................................................................................................................................................................


paraiso

Diumenge 9 de novembre, a les 18:00h 
CENTRE CULTURAL
TEATRO PARAÍSO (Àlava) presenta: 
"VUELA SI PUEDES"
Davant  la proximitat d’un devastador cicló provocat pel canvi climàtic, la tribu dels “Tourons” –ocells de les Illes Oceàniques- no té cap altra elecció que fugir cap a altres latituds. Per tal de sobreviure a aquesta catàstrofe es fa necessari abandonar als més febles. Quan desperten, aquests ingenus personatges descobreixen que han sigut abandonats i que no els queda altra opció que unir tot el seu esforç per a lluitar contra l’huracà. 
“Vuela si puedes” és una bella faula que tracta temes com el racisme, les lluites de poder… però també l’amistat , la solidaritat o el  respecte. 
Espectacle per a majors de 7 anys.

Per a saber més:
http://www.teatroparaiso.com/ 


Preus: 7 € baix/4 € dalt  
Preus especials grups de 10 persones: 6 € baix / 3 € dalt................................................................................................................................................................


charli

Diumenge 30 de novembre, 18:00h 

CENTRE CULTURAL
Cia. FERNANDO HURTADO (Màlaga) presenta: 
"CHARLIE"
Aquest espectacle és un homenatge a la figura del gran Charles Chaplin, tot i basant-se en obres ja universals com "Temps moderns" o "El gran dictador", i també un tribut a la seua faceta com compositor, director, coreògraf , personatge i  també persona. 
El muntatge combina imatges projectades on els intèrprets doblen els personatges reals amb coreografies i dansa, tot acompanyat  d’una espectacular escenografia i ficada en escena.
Espectacle per a majors de 7 anys.

Per saber més:
http://www.ciafernandohurtado.com/

Preus: 7€ baix/4€ dalt  
Preus especials grups de 10 persones: 6€ baix/3€ dalt
I com en tota Festa d'Aniversari... també tenim REGALS!

El dia 30 de novembre sortejarem 3 premis entre els espectadors de les funcions d'este programa.

1er Premi: 

TRES entrades per als recintes de la Ciutat de les Arts i les Ciències: OCEANOGRÀFIC + MUSEU CIÈNCIES PRÍNCEP FELIPE + HEMISFÈRIC.

2on Premi:
TRES entrades per a 
l’espectacle DISNEY ON ICE.

3er Premi:
TRES entrades per al zoo de 
València BIOPARC.

Per a participar en el sorteig hauràs de conservar la teua entrada de l’espectacle Platea al que hages acudit més el número que t’entregaran a l’entrada de cada funció.

Quants més espectacles veges, més possibilitats tindràs de guanyar premis!

Els resultats del sorteig es faran públics a la web de l’Ajuntament.


ADQUISICIÓ DE LES ENTRADES
Les entrades es podran adquirir per internet a INSTANT TICKET des de 27 de setembre, a l’Ajuntament de Picanya des del 30 de setembre i a la taquilla del Centre Cultural des de mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.
Les entrades per a grups es podran adquirir per telèfon al 902 444 300, a l’Ajuntament de Picanya i a la taquilla del Centre Cultural.
www.instanticket.es

També pots guanyar ENTRADES per a estos espectacles als sortejos que es faran als perfils de Facebook i  Twitter municipals. Consulta les condicions de participació als mateixos perfils.


Amb el suport de:

logo platea


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.