Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 614 | Novembre '13
La Biblioteca obri hui el servei de préstec de vídeojocs

Hui, dilluns 4 de novembre de 2013 la Biblioteca i Centre d'Estudi de Picanya enceta un novedós servei: a partir d'ara també prestarà vídeo-jocs. Els vídeo-jocs formen part de la cultura del segle XXI i la seua evolució els ha convertit en l'element d'oci i entreteniment més important per a les noves generacions. Una biblioteca com la nostra, sempre atenta a les novetats tecnològiques, també ha volgut incorporar aquest vessant cultural a la seua oferta de materials audiovisuals.
El prèstec d'aquest tipus de material funciona com el dels CDs o DVDs, cal disposar del carnet de la biblioteca i el prèstec es realitza durant una setmana i es presten un màxim de 2 títols per usuari.

Títols importants (però no novetats)
Per raons evidents (economia i respecte a la indústria) la nostra biblioteca no oferirà les darreres versions dels vídeo jocs més populars però, des de ja, si ofereix "penúltimes" versions de títols tan coneguts com ara Halo, SuperMario, Fifa, la saga NBA 2K de bàsquet, Final Fantasy, Uncharted, etc...

Pàdel gratis a canvi dels vídeojocs que ja no fas servir 
A més, la Biblioteca t'ofereix una opció més. Totes i tots els aficionats als vídeojocs tenim per casa jocs als que ja no juguem (tenim versions noves, canviem de consola...), és hora de donar-los una segona vida, és hora de que altres xics i xiques puguen disfrutar-los i és hora de fer un poquet d'esport a l'aire lliure (que també és important), per això si dones els vídeojocs que ja no fas servir a la Biblioteca, l'Ajuntament et regala una hora de pista de pàdel al Poliesportiu Municipal per a que jugues amb els teus amics i amigues i pugues descobrir (o gaudir) d'aquest divertit i novedós esport.

Salutacions

bnr_video_jocs_biblioteca


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.