Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 742 | juny '16
Tanca l'escola i obri l'escola... D'ESTIU!
Enguany amplia l'edat fins als 12 anys


Al mes de juliol tindrà lloc la 17a Escola d'Estiu de Picanya. La novetat enguany és el fet que l'Escola d'Estiu municipal arribarà fins als 12 anys tot i ampliant la seua cobertura i oferint així una millor opcions a les famílies.

Un projecte consolidat
Dèsset anys des que l’Ajuntament de Picanya va encetar aquest nou projecte educatiu que hui és l’Escola d’Estiu.

Una iniciativa que s’ha confirmat com una excel·lent alternativa per al mes de juliol, eixe mes en el que les vacances de menudes i menuts plantejaven un seriós problema a pares i mares.
Ara l’Escola d’Estiu ja és un projecte ben consolidat que avança en el camí de la compatibilitat entre la vida familiar i la laboral, un camí en el que des de l’Ajuntament de Picanya es treballa permanentment amb iniciatives com aquesta Escola d’Estiu i que ens permeten fer un pas més per tal que la corresponsabilitat social a l’hora d’educar els nostres fills i les nostres filles siga una realitat el més prompte possible. 


Escola d'Estiu 2016

Edats: de 3 a 12 anys (nascuts anys 2004 a 2012)
Dies: dilluns a divendres

Calendari
Escola completa: de l’1 al 29 de juliol
1a. Quinzena : del 1 a 15 de juliol
2a. Quinzena del 18 a 29 de juliol

Horaris: 
Escola matinera: de 8 a 9h
Escola: de 9 a 14 h
Escola vespertina: de 15,30h. a 16,30h
Lloc: CEIP Baladre

Preus: 
Quinzena: 70€
Mes: 135€
Menjador: 4,75€ dia
Escola matinera: 1€ dia
Escola vespertina: 1€ dia

Preinscripció: 
Del 13 al 17 de juny a l’Ajuntament i també on-line. 
La inscripció sols es considerarà completa quan es realitze el pagament per ingrés en compte, transferència o pagament en efectiu (sols possible a la reunió del dia 23 de juny al Centre Cultural - 18.00h)


Activitats 
• Animacions temàtiques
• Grans jocs, on fomentaran la comunicació, el companyerisme i la creació de nous espais de coneixement interpersonal
• Jocs esportius, en els quals treballaran habilitats i capacitats físiques així com hàbits i valors complementaris
• Dinàmiques de grup, on desenvoluparan les capacitats soci-afectives
• Tallers
• Activitats lúdiques on s’inicia l’aprenentatge a l’anglès.
• Piscines (fondària màxima de 50cm)
• Excursions


OPCIONAL
Menjador
Si es vol fer ús d’aquest servei caldrà comunicar-ho en el moment de la inscripció i fer efectiu en eixe moment el seu import total (4,75 euros per dia). Es podrà renunciar al menjador (sols per setmanes senceres) sempre que es faça saber amb la suficient antelació als responsables.
Menjador dies solts
Si es vol fer ús d’aquest servei caldrà fer efectiu el seu import total (4,75 euros per dia) el dia anterior.Reunió informativa al Centre Cultural
el 23 de juny a les 18.00h 
  

EXCURSIONS: La inscripció a l'escola d'estiu suposa l'autorització implícita de la participació del xiquet/a a les excursions organitzades. En cas contrari, si no es desitja que el xiquet/a participen en les excursions, s'haurà de manifestar directament a la direcció de l'escola d'estiu. 
IMATGES: La participació en l'Escola d'Estiu autoritza a l'organització a obtindre imatges de l'alumnat participant a les diferents activitats sempre amb l'únic objectiu de donar difussió a l'Escola d'Estiu.
En cas contrari, si no es desitja que el xiquet/a aparega a les imatges, s'haurà de manifestar directament a la direcció de l'escola d'estiu.
DADES: Les dades facilitades per vosté passaran a formar part dels fitxers automatitzats propietat de l’Ajuntament de Picanya i podran ser utilitzades pel titular del fitxer per a l’exercici de les funcions pròpies en l’àmbit de les seues competències. De conformitat amb la Llei Orgànica 15/99, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vosté podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant instància presentada en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Picanya.Preinscripció on-line
RECORDA que pots tramitar la preinscripció per mitjà del web municipal i evitar així, cues i esperes.
Des del 13 de de juny podràs tramitar la preinscripció per a l'escola d'estiu 2016. Hauràs d'accedir al web municipal, www.picanya.org, a l'apartat de l'escola d'estiu, i des d'allà a l'apartat "preinscripció on-line", arribar a la plana d'inscripcions i reserva d'instal·lacions (comú per a totes les inscripcions municipals) hauràs d'accedir com a usuari registrat (si ja havies realitzat eixe tràmit abans) o a com a nou usuari (si és la primera vegada que tramites una inscripció) i donar-te d'alta al servei.


Una volta tramitada l'alta d'usuari (o registrat si eres usuari habitual) podràs realitzar la preinscripció.
Si no ets usuari registrat et recomanem que tramites el registre uns dies abans de l'inici del procés d'inscripció.
Per completar la inscripció hauràs de fer un ingrés directe o transferència al compte bancari que et serà indicat o fer el pagament en efectiu (sols és possible el dia de la reunió informativa al Centre Cultural, 23 de juny, 18.00h). 
Conserva, en tot moment, el justificant del pagament. 


bnr_escola_estiu_2016

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.