Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 743 | Juny '16
publi_xarxes_piscina_estiu_2016

Diversió a poalades! Obrin les piscines lúdiques del Poliesportiu

Este dissabte 11 de juny de 2016, obri les seues portes la piscina del Poliesportiu i ho fa, completament renovada. Els treballs durant els darrers mesos han fet que les piscines del Poliesportiu Municipal hagen estat completament renovades i ara sigeun un autèntic complexe lúdic on disfrutar de l'aigua envoltats pel paisatge de l'horta tradicional valenciana.

Piscina infantil completament renovada

El primer que crida l'atenció d'este nou conjunt lúdic és la piscina infantil. S'ha eliminat l'anterior xicoteta piscina per a construir una làmina d'aigua de més de 300 m2 en forma de platja (màxima fordària 50 cm) on trobem diferents elements com ara un divertit pirata, una palmera que plou, un arc amb raigs d'aigua, una zona de bambolles, un mini-tobogan i, per damunt de tot, una torre amb un poal que, cada cert temps, deixa caure 200 litres d'aigua de colp cosa que, sens dubte, farà les delícies de menudes i menuts (i també majors) este estiu. 

Millores també la piscina gran
A la piscina gran també s'ha intervingut de forma important, s'ha reduït la fondària que, en estos moments ha quedat entre 1.30 i 1.50 mts. i, a més, s'ha instal·lat a un dels laterals un divertit tobogan amb aigua destinat a xiquets i xiquetes i joves. 

Més superfície
L'espai destinat a este conjunt de piscines lúdiques s'ha ampliat. Ara tota la instal·lació supera els 5.000 m2 amb una superfície de gespa de més de 2.000 m2 i un àrea formigonada de 1.400 m2. Sobre la zona de gespa s'han instal·lat ombrel·les de bruc que s'integren perfectament al paisatge d'horta. A més s'ha construit una gran pèrgola destinada a servir com a zona de pic-nic i també s'ha renovat per complet el kiosc que, des del restaurant, dóna servei a la piscina.

Nou abonament familiar
En quant a les condicions d'accés esta temporada s'ha creat l'abonament familiar que permet accedir a tots els membres de la família (en primer grau) durant tot l'estiu per 100 euros. 

Més activitats
També s'ha programat al llarg de l'estiu diferents activitas com ara aquagym, jocs unflables, bubble caps, cubba... adreçades a les persones usuàries de les piscines.

Veniu amb bicicleta!
Vos animem a vindre a la piscina amb bicicleta, la instal·lació disposa de carril bici des del nucli urbà i d’aparcaments per a bicicletes a l’interior del recinte on podeu tindre les vostres bicis a la vista en tot moment.
  

bnr_piscina_estiu_2016

CURSETS DE NATACIÓ per a menuts i menudes
Juliol (de dilluns a dijous)
Preu:30 euros
Edat mínima:sis anys complits el dia delcomençament del curs
Horaris:
De dilluns a dijous des del dia 4 de juliol
18.30 a 19.15h iniciació
19.15 a 20.05 h perfeccionament
Observacions:
Hi haurà un torn d'iniciació i un altre de perfeccionament
L’organització es reserva el dret a modificar els grups en funció de les inscripcions
Una volta iniciat el curs no es tornaran els diners de la inscripció.
Inscripció:Inscripció i pagament des del 15 de juny a l’Ajuntament oInscripció on line ACÍMés informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.