Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 659 | Setembre '14
Este diumenge 28, tapes, mercat outlet i també... TEATRE de carrer!

Com bé sabeu, este cap de setmana tenim a Picanya molta activitat. Per una part fins a 18 establiments hostalers oferiran, dissabte i diumenge, el bo i el millor de les seues cuines a la 4a PicaNYAM! Ruta de la Tapa. D'altra banda, el xicotet comerç local ens convida a visitar el Mercat d'oportunitats i outlet, on podrem trobar tot un seguit de bons productes amb els millors descomptes, ofertes, sorteig de regals...

I també teatre de carrer!
I per si encara no teniu suficiens raons per a eixir al carrer, vos informen que a l'avinguda l'Horta, del diumenge 28 des de les 12.30h i per a animar el mercat d'oportunitats, podreu disfrutar de l'espectacle teatre "Circ Transhumant" a càrrece de la companyia mallorquina Circ Bover. Un espectacle per a  tots els pu´blics o es conta la historia d’una colla de saltimbanquis moderns que han viatjat per tot el mo´n, mentre ens conten les seues aventures, tambe´ ens mostraran tota una se`rie de nu´meros de circ impossibles. Amb ells viatja un gran músic que acompanyara` amb la seua fanta`stica mu´sica tot el que els artistes de circ facen per entretenir al pu´blic assistent.

cartell_bover

Espectacle premiat
Este "Circ Transhumant" fou estrenat a la Fira de Vilafranca el desembre del 2012, i des de llavors ha captat l'atenció del públic i de diversos programadors nacionals i internacionals la qual cosa l'ha portat de gira per tota Espanya, Sud-America i Europa. A l'agost del 2013 este espectacle va guanyar el PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE CARRER DEL FESTIVAL DE CIUDAD RODRIGO.

Vídeo de l'escectacle ací: http://www.youtube.com/watch?v=xdfTIVL3ZSQ

Web de la companyia ací: http://www.circbover.com/
bnr_picanyam_04_2014bnr_mercat_oportunitats_2014
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.