Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 749| Setembre '16
VII Festa en homenatge a Estellés

Este divendres 23 de setembre a les 21.00h, al pati de l’Alqueria de Moret de Picanya (Avinguda Alqueria de Moret, 41) us convoquem un any més a participar del bon ambient d’un sopar d’enfaixat i de la vetlada poètica posterior que conformen la Festa Estellés.
El 14 de juliol de 2010, l’escriptor Josep Lozano va publicar una lletra de convit on instava al poble valencià a reunir-se al voltant de la data del 4 de setembre, natalici del gran poeta Vicent Andrés Estellés. Es pretenia un acte popular i culte al voltant de la llengua i de la paraula poètica.
A Picanya, des de la primera Festa Estellés, el poeta Lluís Roda, veí del nostre poble, ha estat el promotor i guia encoratjador d’aquesta vetlada poètica en honor d’un dels millors poetes europeus del segle XX. 
La Festa Estellés és un convit obert a la participació. La nit comença amb un sopar d’enfaixat al pati de l’Alqueria de Moret compartit amb amigues i amics, i continua amb lectures poètiques, principalment de versos de Vicent Andrés Estellés però també d’altres poetes en la nostra llengua. Enguany se’ns unirà la poeta Maria Fullana. També ens farem ressò dels anys literaris dedicats a Ramon Llull i a Isabel de Villena. 
En les lectures pot participar qualsevol persona que desitge recitar textos d’altres. Us animem a gaudir de l’art del ben dir!
Per motius d’organització, especialment si voleu llegir en la primera part, cal que feu la vostra inscripció (abans del dijous 22 – 14.00 h) al correu biblioteca@picanya.org tot indicant les dades següents:
- Nom i cognom de les persones que llegiran.
- Nom del poema que llegirà cada persona i de l’autor o autora.
- També us demanem que ens indiqueu quantes persones assistireu al sopar.
En acabar, deixarem el micro obert per aquells i aquelles que tinguen ganes de més!VII FESTA ESTELLÉS
23/09/16 – 21.00 h Alqueria de Moret
Sopar d’enfaixat i lectura de poemes
Direcció i conducció: LLUÍS RODA

Convoquen i col·laboren: CEIP AUSIÀS MARCH, CEIP BALADRE, ESCOLA GAVINA, IES ENRIC VALOR, CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES.
Convoquen i organitzen:  LLUÍS RODA I AJUNTAMENT DE PICANYA. 

bnrestelles


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.