Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 776 | Setembre '17
Acte oficial d'inauguració del Parc Jove

Demà dimecres 20 de setembre (19.00h) tindrà lloc l'acte oficial d'inauguració del Parc Jove. Este acte comptarà amb la presència d'Isabel García, Diputada Delegada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València i l'Alcalde de Picanya Josep Almenar.

Acte oficial
Tot i que el Parc ja comença a funcionar a finals de juny, tan bon punt van finalitzar les obres principals, és ara, amb la instal·lació ja finalitzada (en estos dies d'està acabant de plantar la jardineria) quan es procedirà a l'acte d'inauguració oficial.
Un acte molt senzill que comptarà amb la presència de la Diputada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València Isabel Garcia donat que esta institució ha confinançat este projecte tot i valorant el seu caràcter innovador i el fet d'adreçar-se al públic jove. 


Un Parc Jove (i molt viu)
En estes primeres setmanes de funcionament i tot ser període d'estiu el Parc Jove ha esdevingut punt de trobada per a molt del jovent del nostre poble. Les pistes esportives es plenen cada vesprada i ofereixen una magnífica alternativa d'oci actiu i possitiu als joves que poden practicar diferents esports (futbol, bàsquet, ping-pong, calistenia, patinatge...) de forma lliure i autònoma.

Esteu convidats i convidades. 
 

parc_jove_coberta_2_web

parc_jove_coberta_web

parc_jove_work_out

parc_jove_work_ping_pong_web
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
D'acord la Llei 15/99 de Protecció de dades si vols
cancel·lar l'enviament d'aquest butlletí Alt@veu polse ací.