Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 723 | Febrer '16
Trenta anys d'Aplec de Dansà a Picanya
Este dissabte 20 de febrer des de les 19.30h - Pl. País Valencià

Un any més, amb l'arribada del mes de febrer els grups de danses Realenc i Carrasca, acompanyats del grup de tabal i dolçaina organitzen l'Aplec de Dansà. Un encontre de balladors i balladores arribats des de tota la comarca per a compartir la seua passió pel folklore davant un nombrós públic. El recorregut per tot el carrer Sant Josep es tanca amb un ball en cercle al voltant de la foguera a la Plaça del País Valencià.

30anys de l'Aplec de Dansà de Picanya
Este dissabte  20 de febrer de 2016, a les 20’00h tindrà lloc el 30é Aplec de Dansà de Picanya. Com mana la tradició, el lloc de reunió serà la Pl. del País Valencià a les 19’30h i, com sempre, s’obsequiarà als assistents amb mistela i dolços a la calor de la foguera.
A continuació s’iniciarà La Dansà al carrer Sant Josep. Des d'allí, els balladors fan tot el recorregut fins a la Plaça del País Valencià. A la plaça, tots els participants ballen, al voltant d'una foguera, una peça tradicional amb la qual finalitza sempre l'Aplec. Esteu convidats a participar, (fins i tot, si s'animeu, ballant) en este 30a aniversari de l'Aplec de Picanya.

bnr_30_aplec_dansa

Novetats a PicanyaTV

cu2016003
Durada: 2:43 - Data: 12/02/16
qu2016002
Durada: 26:29 - Data: 04/02/16


Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.