Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.

 

 

l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 538 | Febrer '12
Aquest dissabte 25, inauguració de la nova Biblioteca i Centre d'Estudi

Aquest dissabte 25 de febrer tindrà lloc la inauguració de la nova Biblioteca i Centre d'Estudi de Picanya.
L'acte arrancarà a les 12.00h al pati de la Casa de la Cultura (C/ Bonavista) i a partir d'eixe moment encetarem el "Camí de les Biblioteques" pel que traslladarem els darrers llibres des de l'antiga biblioteca al nou centre tot i passant per la porta de la primera biblioteca pública del nostre municipi. 

Naix un nou espai jove dedicat a la cultura, l'estudi i la formació
En poc més de 9 mesos s’ha completat el procés de les obres de reconversió de l’edifici de l’antic Centre de Salut en la nova Biblioteca i Centre d’Estudis. Un temps que ha permés la renovació integral d’un edifici especialment singular del nostre nucli antic i s’ha conseguit conservar els elements característics de la casa i sumar la més moderna dotació en quant a comoditat i noves teconologies.
El resultat és un nou centre ple de possibilitats que naix amb un caràcter marcadament jove i decidit a convertir-se tant en una eina dinamitzadora de la vida cultural i formativa del nostre municipi com en un element potenciador d’activitats d’oci actiu com ara xerrades, concerts, trobades o qualsevol altra activitat que es puga organitzar tot i aprofitant aquesta nova instal·lació.

Esteu totes i tots, convidades i convidats.

Salutacions

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.