Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 496 | Maig '11
Continuem amb els millors escriptors i escriptores

Superades les vacances de Pasqua, el Maig literari de Picanya entra en fase de màxima activitat, i en les properes dates tindrem oportunitat de compartir molts bons moments amb alguns dels millors escriptors i escriptores del nostre país. Així, aquesta mateixa setmana seran Raquel Ricart i Francesc Baixauli els que ens visitaran i compartiran amb nosaltres el seu temps.
La setmana vinent seran el Premi Planeta Eduardo Mendoza i l'autora de l'exitòs "El tiempo entre costuras" Maria Dueñas les que protagonitzaran dues xerradas col·loquis al Centre Cultural. Tant per a aquest dos actes com per a l'espectacle "Contes de tot arreu" de Carlos Cano caldrà disposar d'invitació. Aquesta invitació pot recollir-se gratuïtament a l'Ajuntament (9.00 a 21.00h de dilluns a divendres i dissabtes de 9.00 a 15.00) o a les taquilles del Centre abans del començament de l'acte mentre queden localitats lliures.
El lliurament del Premi Camí de la Nòria de poesia i reconeixement al poeta Lluís Roda tancaran aquesta 4a edició del Maig Literari de Picanya.
Teniu tota la programació al web municipal.

Salutacions

bnr_maig_literari2011 
Novetats a PicanyaTV

:: Acte de lliurament del Premi Llig Picanya 2011 a Elvira Lindo
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.