Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 615 | Novembre '13
Ja està en marxa la III Temporada Internacional de Concerts

La 3a edició de la Temporada Internacional de Concerts que anualment organitza la Societat Filharmònica "Música i Arts" ja està en marxa. 
La presentació tingué lloc el passat dia 3 de novembre amb un concert a càrrec del Director Artístic d'este projecte cultural, el reconegut pianista picanyer Antonio Galera. Des d'eixa data, i fins al mes de juliol, els aficionats a la música clàssica tenen al seu abast tot un ventall d'actuacions que duran fins al Centre Cultural a noms ben destacats del panorama musical actual com ara els pianistes Giulinao Adorno, Carlos Apellániz o Vittorio Forte, el clarinetista Luis Fernández-Castelló, els duets "El sonar Galant" i "Dolce Rima", el trio "Projecte Brunetti" o el reconegut violinista Vicent Balaguer. Una temporada que, a més enguany, es tancarà amb dansa contemporània al mes de juliol amb l'actuació de "Work 3" i les coreografies de Clara Barbera.

També classes magistrals
Com en edicions anteriors, la Societat Filharmònica Música i Art aprofita la presència de noms tan destacats del panorama musical internacional per a organitzar diferents classes magistrals. En esta tercera edició ofereriran cursos 
Nelson Delle-Vigne Fabbri (Itàlia-Bèlgica), Antonio Galera López (Espanya), Giuliano Adorno (Itàlia), Vittorio Forte (França-Itàlia) i Carlos Apellániz (Espanya).

Disposeu de tota la informació en esta plana:
http://www.picanya.org/persones/cultura/programacio/musica 


bnr_temporadainternacional de concerts 2013_14

Novetats a PicanyaTV

Durada: 33:55 - Data: 16/11/13


Durada: 39:25 - Data: 08/11/13

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.